Seznamte se: Lipid Booster, zachránce pro poškozené vlasy

Jpg Highres System Professional Lipid Booster Bts 25 Group

Máme novinku, na kterou jsme se už dlouho těšili. Poprvé jsme tuhle lahvičku dostali do rukou před několika měsíci na školení značky System Professional. Když jsme si ji pak odnesli k nám do Spellu na další testování, získala si nás definitivně. Lipid Booster je totiž skvělou hloubkově vyživující péči, která dokáže i narušené vlasy dostat do úžasné formy. Máme radost, že vám ji konečně můžeme představit!

Možná k nám do Spellu chodíte pravidelně na hloubkové regenerace a ten příjemný pocit po ošetření dobře znáte – vlasy jsou krásně šťavnaté, pružné, pevné. A právě výjimečné pocity z vlasů se značka System Professional snaží přenést i k vám domů, abyste je mohla zažívat častěji a hlavně – třeba i ve chvílích, kdy není času nazbyt.

Lahvička Lipid Booster totiž spojuje dvě nejpokročilejší technologie – technologii LipidCode, která obnovuje lipidovou bariéru vně vlasu a technologii Wellaplex, která se podílí na tvorbě nových vazeb uvnitř vlasu. Výsledkem jsou dokonale hladké, silné a proti poškození odolné vlasy.

Jaké vlasy si Lipid Booster zamilují?

Nejvíce ho ocení vlasy, které jsou narušené, porézní, a to zejména vlivem pravidelného zesvětlování. Na struktuře nezáleží – božsky, a přitom bez zatížení opečuje vlasy jemné, normální i hrubé. Z naší zkušenosti musíme říct, že úžasné výsledky vykouzlí také u vlasů vlnitých a kudrnatých. I když je produkt určený především na zesvětlované vlasy, velmi se nám osvědčil také u vlasů narušených vnějšími vlivy, nebo třeba tepelnou úpravou.

Jak na aplikaci produktu doma?

Nejprve si vlasy umyjte svým oblíbeným šamponem a ošetřete je důkladně kondicionérem. Poté vlasy vysušte lehce ručníkem, lahvičku důkladně protřepejte a rovnoměrně aplikujte 10-12 pumpnutí vlasů. Jsou-li vaše vlasy slabší a jemné, doporučujeme snížit aplikované množství na polovinu. Sprej aplikujte vždy pouze do délek a konečků. Neoplachujte. Vlasy šetrně pročesejte, použijte termální ochranu, vyfoukejte a finálně upravte, jak jste zvyklí.

Jak často Lipid Booster používat?

Pro dosažení co možná nejlepších výsledků používejte 1x týdně.

Jak dobře pečovat o zesvětlované vlasy?

Před každým zesvětlováním by měla přicházet diskuse s kadeřníkem nad tím, co to udělá s kvalitou vlasů, a jak je potřeba o ně doma pečovat. Co blond vlasy potřebují, aby si udržely co nejlepší kondici, krásný odstín a hlavně, aby byly pevné a chráněné před vnějšími vlivy? Co je minimum, co pro ně musíte dělat a čemu se vyhýbat? Začtěte se do článku tady!

Pokud nevíte, jak dobře o své vlasy pečovat, nebo jak sestavit vhodnou domácí rutinu, napište nám na náš online chat, který najdete na našem e-shopu. Jsme online každý pracovní den od 9 do 17! Rádi vám s vaší domácí péčí poradíme.