Jak na aplikaci emulze a proč ji budete milovat?

Png Highres System Professional Key Visual Essential Service 1 E1644750839601

Emulze – to je hloubková péče, která nabízí ještě o kus intenzivnější výsledky, než je tomu u běžné masky. Díky lehkému “šlehačkovému” složení nezatíží ani velmi jemné vlasy.

Kdo si emulzi zamiluje?

Emulze jsou produktem, který je běžně používán v kadeřnictví při salonním ošetření. Máme však klientky, které mají vlasy prahnoucí po intenzivnější péči, a tak jsme tyto emulze zařadili u nás ve Spellu i k péči na doma. Doporučujeme je každému, kdo má vlasy narušené – ať už z důvodů chemického (barvení, zesvětlování, trvalá, …), mechanického (česání, žehlení, kulmování, …), nebo vnějšího narušení (sluneční záření, sůl, …).

Kterou si vybrat?

Luxe Oil: Ta pravá volba pro vlasy, které jsou jemné, schází jim pevnost a slábnou v délkách. Po ošetření budou vlasy pevnější a odolnější proti dalšímu narušení.

Repair: Pro vlasy oslabené melírováním, nebo jinou technikou zesvětlování. Intenzivní regenerace i pro jemnou strukturu vlasů.

Volumize: Vlasům dodá bohatý objem, nadzvedne vlasy už od kořínků. Na dotek budou vlasy pevnější.

Hydrate: Je skvělá pro přírodní vlasy, které jsou narušené teplem, nebo mechanicky. Dostatečná hydratace zabraňuje krepacení a elektrizování vlasů. Nezapomínejte, že hydratace je důležitá také pro vlasy barvené nebo zesvětlované.

Jako u celé péče System Professional je při výběru důležité vnímat také kontext ostatních vlasových produktů, které máte doma a pravidelně používáte. Pokud například máte kompletní řadu Repair, můžete u emulze dát přednost hydrataci. Jsou vaše vlasy jemné a milujete řadu Luxe Oil? Dopřejte svým vlasům jednou za čas péči zaměřenou čistě na objem. Kombinací je spousta, a tak se nestyďte napsat si o radu – na náš online chat na webu spell.cz, nebo třeba na náš Instagram! Rádi vám s rozhodováním pomůžeme.

produkt-f

L4E – LuxeOil Emulsion 50 ml

b13025bf-7502-4109-8b10-d8c964b5ce7f-opt

R4 – Repair Emulsion 50 ml

Návrh-bez-názvu-2

V4 – Volumize Emulsion 50 ml

6ac03743-220b-47ed-91d5-6a26ac99969f-opt

H4 – Hydrate Emulsion 50 ml

Jak na aplikaci doma?

Vlasy umyjte šamponem. Nádobku důkladně protřepejte, otočte dávkovačem dolů a aplikujte v pěti dílech přímo na ručníkem vysušené vlasy.

Vmasírujte do vlasů až do úplného vstřebání. Vlasy budou po chvíli poddajnější a dokážete je i lehce pročesat. Pokud to struktura vašich vlasů dovolí, vlasy pročesejte. Díky tomu produkt rovnoměrně zapracujete.

Nechte působit pět až deset minut a pak důkladně opláchněte. Dopřejte si na závěr poctivou foukanou přes plochý, nebo kulatý kartáč.

TIP ZE SPELLU:

Pro intenzivnější účinky přikryjte vlasy po aplikaci igelitovou čepicí a zahřívejte je rovnoměrně teplým vzduchem fénu. Poté opláchněte.

Jak často emulzi vlasům dopřát?

Ač to nevypadá, emulze má ještě silnější účinky než běžná maska. Proto byste to s jejím používáním neměli přehánět – stačí ji aplikovat jednou do měsíce. Jedno balení by vám mělo vystačit na dvě až tři kúry. 

Pozor – více není vždy více. Pokud byste to s používáním emulze přehnala, vlasy můžou být přepečované – mají sklony k výraznějšímu plihnutí, jsou zatížené.