9 tipů pod stromeček ze Spellu

Jpg Highres System X Behind The Scenes 008

Ještě u vás nemá Ježíšek hotovo a vy moc nevíte, co vymyslet? Pokud rádi dáváte pod stromeček dárky, které obdarovaný 100% využije, možná byste mohli dobře pořídit i u nás ve Spellu!

Při objednávce do pátku vám můžeme slíbit doručení do Vánoc, ale svou objednávku si můžete vyzvednout také u nás ve Spellu osobně. Otevřeno máme až do 23. prosince do 14:00.

Olej LuxeOil pro každou dlouhovlasou krásku

Kdybyste se u nás ve Spellu zeptali na zlatý grál v kadeřnické péči, vložili bychom vám do rukou přesně tento výjimečný olej! Asi nejoblíbenější produkt našich kadeřníků, klientek, ale i spousty žen, ktré nás znají jen online. V kouzelné lahvičce naleznete směs tří luxusních olejů – olej arganový, mandlový a jojobový. Dá se použít do mokrých vlasů před foukáním, ale i jako extra dávka výživy do masky na vlasy. Voní božsky a vlasy zanechá hebké a lesklé. Nezatěžuje. A jako bonus? Krabičku zabalíte raz dva!

Tónovací maska na vlasy Color Fresh Mask pro kamarádku, kolegyni, nebo ségru

Tónovací masky Color Fresh jsme vám poprvé ukázali loni před Vánoci – od té doby patří mezi jedny z nejoblíbenějších produktů, které u nás ve Spellu máme. Jsou skvělé pro blondýnky, aby mezi barveními byly spokojené se svým odstínem, ale i pro zrzky a brunetky. A pro ty nejodvážnější jsou tady i pestré barevné odstíny jako je růžová nebo modrá!

Když k masce přibalíte krásný vzkaz s myšlenkou “udělej si chvilku jen pro sebe” – nemůžete šlápnout vedle. Tu totiž potřebuje jednou za čas každá z nás.

Kouzelný sprej No.Breaker pro každou, která touží po objemu a plnosti ve vlasech

Novinka letošního roku – sprej před foukáním No.Breaker! Je to tip, který sedne snad úplně každému. Jedná se o bezoplachový sprej, který do vlasů nastříkáte před foukanou. Je to pečující styling, který dokáže proniknout do vlasové kutikuly a obnovit jeho strukturu. Vlas zpevní a dodá mu objem. Ocení ho především ty, které mají vlasy lehce poškozené – ať už třeba vlivem používání tepelných nástrojů, nebo dlouhodobým barvením a zesvětlováním. Vlasy budou po vyfoukání pevnější, objemnější, na dotek budou hebké a krásně vyhlazené.

Kartáč s přírodníma štětinama pro každou, která chce svou foukanou posunout o level výš

Kartáč s přírodními štětinami od Y.S. Park je takové Ferrari mezi všemi kartáči. Je to kousek, který nezůstane v koupelně jen pár měsíců, ale vydrží několik let. Kombinace syntetických a přírodních štětin zajistí dokonalé uhlazení vlasové kutikuly. Vlas tak bude krásně lesklý a hladký. Pro univerzální řešení doporučujeme kartáč “želva” – ten je skvělý na běžné pročesávání i na rychlou foukanou. Pro perfektní foukačku pak zvolte kulatý kartáč. Je dostupný hned ve 3 variantách – pro krátké účesy volte ten s nejmenším průměrem. Čím delší vlasy, tím větší průměr.

Roztomilé kousky od Tangle Teezer pro malé parádnice

Pokud hledáte dárek pro malou slečnu, můžete vybírat mezi hravějšími designy kartáčů od Tangle Teezer. Správné návyky v domácí péči o vlasy je důležité pěstovat už od malička – naučte svou malou slečnu vlasy správně rozčesávat, používat termální ochranu, vlásky spolu foukejte. Vybrat můžete také krásné gumičky – se třpytkama, v jemných barvách.

Čistá péče od Paul Mitchell – pro malou slečnu

Navážeme na předchozí bod – je důležité naučit malé slečny o své vlasy dobře pečovat už od mala. A pokud hledáte opravdu jemnou péči, sáhněte po Clean Beauty od Paul Mitchell! Maximálně čisté a účinné složení, krásná vůně, hravé obaly. Kromě šamponu a kondicionéru, což je úplný základ pro každé vlasy, máme nově i styling! Tam musíme vypíchnout především termální ochranu, která by neměla scházet u žádné foukané.

Šetrný šampon pro každého mužepro vašeho milého, bráchu, nebo taťku

I pánské vlasy potřebují dobrou a kvalitní péči. Zatočte konečně s lupama, které ho trápí, řekněte dost rychlému maštění vlasů. Zahoďte agresivní produkty z drogerie a zabalte pod stromeček kvalitní kousek, který vydrží na poličce při správném používání několik měsíců. Pokude je potřeba najít řešení na více problémů – mrkněte na náš článek o pánské péči. Najdte tam odpovědi!

Čištění vlasů Malibu C pro úplně každou ženu, která chce péči o vlasy posunout o level výš

Darujte pod stromeček odpočinek a příjemný čas u nás ve Spellu. Připravili jsme pro vás poukázku na ošetření Malibu C. To dokáže vlasy znovu restartovat, zbaví je nánosů nechtěných minerálů a chemických přísad. Vlasy tak budou plné energie, bez zatížení a budou působit zdravějším dojmem. Navíc budou dokonale připraveny k barvení nebo zesvětlování v salonu a ukážou své pravé vlastnosti a barvu. Díky odstranění nánosů minerálů, ale třeba i zbytků silikonů z kosmetiky (což je součástí celé čisticí kúry), dokážou maximálně přijímat kvalitní domácí produkty.

Úprava a barvení obočí ve Spell Brow pro každou, která si zaslouží péči a čas pro sebe

Přijďte spolu na obočí, nebo lashlifting do Spell Brow! Dáte si u nás spolu kávu, nebo třeba sklenku vína, popovídáte si a prostřídáte se v křesle našich kouzelnic přes krásné obočí – Jiřinky a Žanet. Krásné a přirozené obočí na několik týdnů bude už jen bonus navíc! Poukázku na úpravu a barvení obočí najdete tady!

Dárková poukázka na péči na míru pro každého, kdo si zaslouží to nejlepší přesně podle svých představ

Netroufáte si vybrat, co by mohlo sednout obdarované/mu nejlépe, nebo začínáte mít pocit, že to prostě nestíháte? Nevadí. Dárkovou poukázku s unikátním kódem pro nákup vám pošleme rovnou do e-mailu. Za pár kliknutí máte hotovo a my věříme, že obdarované/mu možnost vybrat si přesně to, co potřebuje, udělá radost!