Pro krásné obočí do Spell brow! 

B74a9254

Už více než 3 roky děláme kromě vlasů krásnější také vaše obočí a řasy. Tentokrát se zaměříme na obočí. Ještě nikdy jste u nás této služby nevyužila? Pojďte se dozvědět více. 

Úprava obočí 

Vosk, pinzeta a pár minut v péči naší Žanet a Jiřinky. Objevte u nás ideální tvar vašeho obočí. 

Barvení obočí 

Barvením se obočí nejen zvýrazní. Také opticky vyplníme to, kde příroda třeba tolik nenadělila. Obočí je pak plnější a výrazné i bez líčení. 

Jaký je rozdíl mezi barvením barvou a hennou? 

Klasické barvení doporučujeme těm klientkám, které dávají přednost přirozenějšímu efektu. Pokud naopak toužíte po výraznějším výsledku, doporučujeme zkusit hennu. Ta totiž obarví nejen chloupky, ale také kůži. 

Jak dlouho úprava a barvení vydrží? 

Výdrž barvení je přímo závislá na vaší pleti a také vlastnostech chloupků, je to tedy individuální. Klasické barvení vydrží cca 3 týdny, henna na kůži vydrží asi 2 týdny, na chloupcích pak cca 3–4 týdny. 

Kolik času procedura zabere? 

Úprava obočí běžně Jiřince a Žanet zabere asi 15 minut, s klasickým barvením je to pak 30 minut. Při aplikaci henny si pro nás rezervujte 45 minut vašeho času. 

Jak se připravit na první návštěvu? 

Pokud vás tvar vašeho obočí trápí už delší dobu a stále s ním doma bojujete pinzetou, doporučujeme před první návštěvou nechat obočí co nejvíce dorůst – to abychom měli prostor pro objevení toho nejlepšího tvaru. 

Před první zkušeností s barvením obočí doporučujeme vždy test citlivosti. Zastavte se na něj kdykoli – jen vám aplikujeme trochu barvy/henny na zápěstí. Pokud se nevyskytne žádná nežádoucí reakce do 72 hodin, hurá na termín do Spell Brow. 

Cena služeb: 

Úprava obočí: 400 Kč 

Barvení obočí: 300–400 Kč dle výběru klasické barvy nebo henny 

Objednat se můžete přímo na recepci Spellu, telefonicky na 773 590 591, nebo online přes rezervační systém na https://spell.reservio.com/.