Zaměřeno na vlasovou pokožku: Scalp Therapy

Rs21917 22 Pm Cleanbeauty Scalp Model 03 Hero Cmyk Lpr

CLEAN BEAUTY je značka produktů Paul Mitchell, která nabízí unikátně čistou péči. Nabízí totiž i přes velmi šetrné složení všechny výhody profesionální péče:

DOKONALOU VÝŽIVU, CÍLENOU PÉČI A KONCENTROVANÝ VÝKON.

První produkty Clean Beauty jste u nás mohli vidět už v roce 2020, kdy ve Spellu přibyly lahvičky této značky zaměřené na vlasy poškozené, dehydratované, a nepoddajné. Nechyběla ani perfektní řada pro každodenní použití. Musíme říct, že jsme byli z těchto prvních vlaštovek tak nadšení, že jsme je bez váhání (po důkladném testování) zařadili do naší nabídky a za ty roky nás tohle nadšení nepřešlo. O pár měsíců později nás Clean Beauty překvapilo něčím, co jsme vlastně vůbec nečekali. Tři stylingové produkty zaměřené na termální ochranu, objem, a také perfektní vyhlazení při foukání.

A jaké novinky přinesl rok letošní? Řada Scalp Therapy je zaměřená na péči o problematickou vlasovou pokožku. Je vhodná pro všechny, které trápí obtíže spojené se suchostí, citlivostí, začervenáním, svěděním a pnutím. Krásně může sednout i těm, kteří řeší nadměrnou produkci kožního mazu, v takových případech není vlasová pokožka v rovnováze

Jak složky Scalp Therapy obsahuje?

Šťáva z vinné révy – vybalancovaná směs minerálů, které pokožku chrání před volnými radikály.

Výtažek z heřmánku – zklidňuje začervenání, vyživuje a příjemně osvěží.

Zinek – balancuje produkci mazu, je antioxidantem. Na pokožce vytváří ochranný mikrofilm, který je schopný odrazit a rozptýlit UV záření.

Jaké produkty řada nabízí?

Šampon má jemné složení a vlasovou pokožku tak čistí velmi šetrně. Je z 87 % tvořen přírodními ingrediencemi a má díky tomu lehce nižší pěnivost, než jste zvyklí z ostatních produktů. Doporučujeme proto vlasy s tímto šamponem umýt 2x za sebou.

Kondiconér z této řady se kromě aplikace do délek aplikuje i k vlasové pokožce, čímž nabízí perfektní zklidnění při obtížích. Má úžasný chladivý efekt, který poskytuje okamžitou úlevu.

Sérum má z 92 % přírodní složení – pomáhá pokožku vybalancovat a poskytuje jí ochranu před vnějšími vlivy, především před UV zářením. Má lehoučké složení, a tak se není třeba bát zatížení.