Hloubkové čištění vlasové pokožky

Img 0982

Dopřejte si nový zážitek – objednejte se k nám na další vlasové wellness a zatočte s obtížemi vlasové pokožky! Čištění vlasů s Malibu C od nás už dobře znáte. Naše nová služba je tentokrát orientovaná na perfektní kondici vlasové pokožky a pomůže zatočit se spoustou obtíží jako jsou lupy, mastivost, nebo třeba stroupky či svědivost. Že chcete vědět víc? Tak jdeme na to!

Proč se zajímat o vlasovou pokožku?

Vše u ní totiž začíná a když se objeví její obtíže, je velmi náročné se jich zbavit. Ať už to jsou pocity pnutí, svědivost, suché šupinky, lupy nebo vypadávání vlasů – jedná se o nepříjemné starosti, se kterými mnozí bojují dlouhé roky. Když je pokožka zdravá, dobře prokrvená, čistá a ošetřená, máte splněný první krok ke zdravým a krásným vlasům.

Pro koho je hloubkové čištění a výživa s Malibu C vhodné?

  • trápí vás vysoká mastivost pokožky
  • mastné lupy u pokožky
  • suché šupinky, které lítají ve vlasech
  • svědivá pokožka
  • napnutá pokožka
  • stroupky na pokožce
  • používal/a jste v minulosti suché šampony a další kosmetiku z drogerie
  • chcete mít krásné a zdravé vlasy
  • chcete podpořit zdravý růst vlasů
  • chcete si dopřát relax a udělat pro sebe něco navíc

Naše klientka Sára a její obtíže s pokožkou

“Klientku Sáru trápí obtíže vlasové pokožky už od mala a to i přesto, že používá profesionální vlasovou kosmetiku a dodržuje správné postupy v péči o pokožku i vlasy. Její vlasová pokožka je rychle mastící, velmi citlivá, okem jsou v ní viditelné šupinky. V některých místech Sáru trápí také začervenalé nálezy a bohužel i stroupky. Na kameře před ošetřením je jasně viditelné zanesení vlasové pokožky – velké množství mazu, které oxiduje a vytváří tak nažloutlé odumřelé kožní buňky. Vzniká tak neprostupná vrstva, přes kterou těžko dorůstají nové vlasy. Díky očištění s Malibu C, masáži a následné regeneraci pokožka Sáry neuvěřitelně prokoukla. Musím říct, že tento výsledek mi i klietnce udělal neskutečnou radost. A co víc, i po několika dnech od návštěvy znatelně lepší stav pokožky, dle slov Sáry, přetrvává. Jsem přesvědčená, že tohle ošetření může ulevit tolika klientům a klientkám a jsem nadšená, že tuto službu ve Spellu nově máme!”

Patricie, kadeřnice ze Spellu
Pokozka
Pro Ty Nejrychlejsi Mame Darek 1200 X 900 Px 3

Co se při čištění děje?

Ošetření s Head Lab Crystal Gel XL přináší vlasové pokožce mnoho benefitů – odstraňuje nejen nánosy z vlasů a pokožky hlavy, ale také nečistoty z folikulů, a dokonale připravuje pokožku hlavy na další ošetření. Kyselina L-askorbová je nejúčinnější, čistou formou vitamínu C. Společně s vysoce účinnými chelátory důkladně odstraňuje zoxidované minerály, léčiva a chemikálie. Složení bohaté na oxidanty obsahuje také zinek, který pokožku hlavy zklidňuje a zjemňuje. Bentonitový jíl absorbuje a odstraňuje nánosy nečistot. Díky účinkům složení pokožka dokáže naplno využít také přínosy masáže, kterou si v křesle našich kadeřníků můžete užít.

To není ale zdaleka vše – po téhle čisticí části ošetření vás čeká relax! Na vlasovou pokožku i do délek aplikujeme masku Miracle Repair s chladivým mentolem. Ta je napěchovaná výživnými látkami pro pokožku, opravuje polámané a poškozené vlasy zevnitř a nabízí i příjemné chladivé zklidnění. Má 100% veganské složení, obsahuje několik rostlinných proteinů a antioxidantů. Pokožka bude osvěžená a omlazená, vlasy budou posilněné a plné energie. Těšit se můžete na nádherný lesk i lepší upravitelnost.

Jak celé ošetření probíhá?

Říkáte si, že tohle by mohlo pomoct i vám?

Zkuste to s námi! Objednat se můžete přes náš rezervační systém online – jsou tam ale viditelné termíny pouze na jeden měsíc dopředu. Pokud žádný nevidíte, znamená to, že žádný volný není, ale naše recepce vás může objednat na později. Stačí zatelefonovat na +420 773 590 591. Přehled cen za ošetření, dle profesní úrovně kadeřníků, najdete v našem ceníku. Těšíme se na vás.

6a68289a 4a51 4419 Ad0b 0801a1bb55b2