Řasy až do nebe i bez řasenky? Dokážeme! 

B74a9473

U nás ve Spellu věříme v přirozenou krásu každé ženy a snažíme se ji vždy vyzdvihnout. Ve Spell Brow baru se Jiřinka a Žanet postarají nejen o úpravu vašeho obočí, ale dokážou splnit i sen o řasách dlouhých až do nebes. Bez kleštiček i bez řasenky, každý den!

Lash Lifting – to je to, oč tu běží!

Díky této proceduře budou vaše řasy okamžitě pozvednuté a natočené směrem vzhůru. Jednoduše řečeno: jedná se o trvalou na řasy, díky které ušetříte nejen čas v koupelně, ale i trable spojené s aplikací řasenky. Díky efektu natočení řas bude váš pohled opticky výraznější a rozjasněnější, nádherně se zvýrazní linie oka. 

Jak to probíhá?

Usadíte se do pohodlného křesla a zavřete oči. Vaše řasy budou postupně natáčeny a fixovány na silikonovou natáčku – jemně, jedna po druhé. Pak přichází trochu chemické magie a na závěr doporučujeme si dopřát i pečující Lash Botox, který řasám dodá na objemu a krásně je hydratuje a opečuje. 

Pro koho je služba vhodná? 

Pro všechny, kteří touží po výraznějších, ale velmi přirozeně vypadajících řasách. Nejvýraznějšího efektu dosahujeme na rovných řas. Díky barvení řas můžeme dosáhnout krásných výsledků i u těch, kteří mají řasy velmi světlé. 

Délka trvání procedury: 80 minut 

Službu je možné spojit také s úpravou a barvením obočí. Objednat se můžete přímo na recepci Spellu, telefonicky na 773 590 591, nebo online přes rezervační systém na https://spell.reservio.com/.