Pro maminku: 5 tipů ze Spellu ke dni matek

B74a4442

Maminky si zaslouží nejen všechnu lásku světa, ale také pořádné rozmazlování. Jsou to právě ony, které se vždy nejvíce odbývají – a (nejen) den maminek je skvělou příležitostí dopřát jim pocit výjimečnosti. Máme pro vás 5 tipů na krásné překvapení!

Zabalte jako dárek luxusní vlasový olej

Milujeme ho my, kadeřníci, ale i vy – naše klientky a zákaznice z e-shopu. Olej do vlasů LuxeOil je našim bestsellerem, který si vždy zamilují i ti, kteří vlasovým olejům příliš nefandí. Lehká konzistence, která vlasy nezatíží, ale účinné složení, které vlasy vyhladí k dokonalosti. A ta vůně? Okouzlí i vaši maminku.

Darujte kvalitní kartáč na vlasy

Možná to byla právě vaše maminka, od koho jste okoukala foukání vlasů. Co takhle jí věnovat skutečně kvalitní kartáč na foukanou, který nemá konkurenci. Y.S. Park je značka profesionálních japonských kartáčů, se kterými foukají kadeřníci po celém světě! Krásné a pevné dřevěné tělo, kombinace přírodních a syntetických štětin, nadčasový design. Ať už vaše maminka dlouhé roky fouká přes kulatý, nebo plochý typ kartáče, upgrade ke značce Y.S. Park bude znát! S radostí vám pomůžeme vybrat ten pravý – stačí napsat na náš online chat, který najdete přímo na e-shopu.

Vyměňte starý fén za profesionálního pomocníka

Fén má doma asi každá žena, ale dost často má jeden model už několik let a dost možná je třeba bez hubice, která je pro šetrné foukání naprosto zásadní, nebo se za ty roky už velmi přepaluje. Což takhle mamince pořídit nového parťáka pro foukačku od značky Parlux? Tyto fény jsou lehké, výkonné, mají regulaci rychlosi i teploty, úzkou hubici pro vyhlazení vlasu a dá se k nim dokoupit také difuzér. Za nás jasná volba – v poměru cena vs. výko to za Spell vyhrává.

Udělejte si spolu beauty odpoledne ve Spell Brow!

Upravené obočí je pro vás možná samozřejmostí, ale je dost možné, že vaše maminka o této službě ještě neslyšela. Objednejte sebe i maminku na úpravu a barvení obočí k nám do Spell Brow! Stačí naplánovat termín, který na sebe navazuje a spojte to rovnou s příjemným společným časem nad dobrou kávou, nebo třeba skleničkou bublinek.

Dárkovou poukázku vám rádi vypíšeme na naší recepci, nebo ji můžete objednat elektronicky tady. Chcete se rovnou objednat? Zavolejte nám a mrkneme na ideální termín pro vás dvě.

Dopřejte jí hloubkovou regeneraci a božskou foukanou

Pošlete k nám maminku odpočívat! Objednejte ji na vlasovou regeneraci, kterou kadeřník vybere na míru potřebám konkrétních vlasů. Ať už jsou vlasy barvené, přírodní, nebo třeba zesvětlované – odcházet budou úžasně opečované a vyfoukané. K tomu všemu vaši maminku rozmazlíme příjemnou masáží hlavy, ale i dobrotami z naší kavárny – ať už dobrou výběrovou kávou, nebo hříšně dobrým dortíkem. Přehled našich hloubkových regenerací najdete tady. Termín můžete objednat rovnou na naší recepci, stačí zatelefonovat.

Přejeme, ať se u vás Den maminek vydaří! ?