Dopřejte si make-up dovolenou! 3 tipy, jak odlehčit kosmetickou taštičku

Jasmin Chew G Vu Lxebpa Unsplash

Když nechcete používat řasenku

Zkuste lashlifting! Zamávejte rozmazanému očnímu okolí a drolící se řasence. Lashlifting je něco jako trvalá na řasy, která je natočí až do nebe. Oči tak budou výraznější a řasy budou opticky prodloužené. Pořád ale velmi přirozeně! Navíc si efekt jako s řasenkou si můžete užít i na pláži nebo u bazénu, kam byste ji z praktických důvodů běžně asi vynechala.

Když se chcete rozloučit s tužkou na obočí

Objednete se na barvení obočí barvou, nebo hennou. Vaše obočí zvýrazníme a opticky vyplníme tam, kde příroda tolik nenadělila. Takto zvýrazněné obočí vám vydrží celou dovolenou a vy si ráno budete moct přispat o pár minut déle!

Když chcete nechat doma fixátor na obočí

Oblíbila jste si fixaci obočí směrem vzhůru, která je poslední dobou číslem jedna mezi make-up trendy? Užijte si ji několik týdnů bez práce. Stačí si rezervovat termín na laminaci obočí, která obočí zafixuje do požadovaného tvaru a zkrotí neposedné chlouky. Obočí bude vypadat hustší a objemnější.

Termíny do Spell Brow během léta mizí, a tak doporučujeme rezervovat termín s předstihem. Můžete to udělat online na spell.reservio.cz, nebo na naší recepci.